Cum devin membru ARA

Asociaţia Română pentru Afazie are în structura internă de organizare 4 categorii de membri:

1. Membri fondatori
  2. Membri de onoare
  3. Membri asociaţi
  4. Membri simpatizanţi

Cum puteţi deveni membru asociat sau membru simpatizant?

Poate să devină membru asociat orice persoană care are studii de specialitate / formare în domeniile: psihologie, medicină,  psihopedagogie specială, logopedie, asistenţă socială.

logo_ara

Descărcaţi formularul
membru asociat

Pentru a dobândi calitatea de membru asociat, persoanele interesate sunt rugate să completeze şi să trimită formularul de aderare prin email, fax sau poştă la secretariatul Asociaţiei Române pentru Afazie şi să achite cuantumul cotizaţiei pe anul în curs. Cotizaţia pe anul 2016 este de 100 lei.

În urma completării cererii de aderare şi a achitării taxei veţi dobândi calitatea de membru asociat  şi veţi fi introdus în baza noastră de date.

Poate să devină membru simpatizant orice persoană (indiferent de pregătirea profesională, de domeniul de activitate, de vârstă, sex, religie, etc.) care doreşte să se informeze şi să susţină cauzele persoanelor cu afazie sau alte tulburări de limbaj, ale persoanelor cu dificultăţi de natură psihologică. Totodată este nevoie să respecte şi să susţină obiectivele şi valorile Asociaţiei Române pentru Afazie.

logo_ara

Descărcaţi formularul
membru simpatizant

* Asociaţia Română pentru Afazie  îşi rezervă dreptul de a selecta noii membri.