Donează

• Dacă eşti angajat – direcţionează 2% din impozitul pe profit  către ARA şi o persoană cu afazie poate redeveni colegul, prietenul sau părintele cu care îţi făcea plăcere să comunici şi să convieţuieşti. Implică-te!

Conform Codului Fiscal poţi decide  ce faci cu 2% din impozitul tău pe venit. Descarcă formularul de mai jos, completează-l cu datele tale şi datele ARA şi depune-l direct la Administraţia Financiară de care aparţii sau trimite-l prin poştă la adresa noastră şi îl depunem noi.

Formularul 230

logo_araDatele noastre

Asociaţia Română Pentru Afazie

Cod de identificare fiscală: 30003343

Cont bancar (IBAN): RO43CECEB21030RON3401352

Cont deschis la CEC Bank, Agenţia Pantelimon, Bucureşti

• Persoane juridice Dacă conduci o companie sau ești persoană fizică autorizată – Legea sponsorizării permite direcţionarea a până la 20% din impozit către o asociaţie sau organizaţie non-profit (sub forma unei sponsorizări în limita a 3 la mie din cifra de afaceri).

Iată un extras din Codul fiscal: Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p)

“Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

– Este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

– Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Avantajele direcţionării:

1.  Nu costă nimic.
  2.  Deţineţi controlul fondurilor dvoastră, transparenţa.
  3.  Puteţi influenţa în calitatea dvoastră de companie,  gestionarea fondurilor.

Pentru a discuta și a stabili termenii sponsorizării, vă rugăm să folosiți una dintre variantele de contact:

email: contact@asociatiaromanapentruafazie.ro  sau telefon: 0743 126 209